Hoppa till innehåll
Hem » 26 juli 07:26, Sammanfattning natt, Västerbottens län

26 juli 07:26, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Under natten har två personer i länet omhändertagits för fylleri, minst en person har medtagits för provtagning efter misstanke om narkotikabrott. 

23:05 Trafikbrott, Lycksele
Polisen stoppar och kontrollerar en A-traktor i Lycksele centrum. Föraren får en ordningsbot för att ha spelat hög och störande musik. Föraren avvisas från platsen, vårdnadshavare kontaktas.

23:28 Misshandel, Lycksele
Polisen uppmärksammar ett bråk utomhus i Lycksele. Polisen försöker ta reda på vad som hänt. Enligt tillgängliga uppgifter ska flera personer ha varit inblandade i bråket. Polisen håller vissa förhör samt tar upp anmälan samt motanmälan gällande misshandel. Det finns ingen information gällande eventuella personskador.

01:14 Misshandel, Lycksele
Polisen beordras till ett hotell i Lycksele med anledning av ett bråk utanför. Patrullerna får sära på parterna. Tre personer ska ha varit inblandade. Ärendet rubriceras i nuläget grov misshandel. Ingen person är frihetsberövad i ärendet. De inblandade uppsöker sjukvård.

01:23 Trafikbrott, Lycksele
Polisen stoppar och kontrollerar ett fordon vid en bensinmack i Lycksele. Föraren får en ordningsbot efter att ha spelat hög och störande musik samt för att han lämnat nyckeln i tändningslåset och inte tillsett att någon annan inte kan bruka fordonet. 

Övrigt: En viltolycka har inrapporterats under natten, den inträffade i Långbäcken, Åsele kommun. Det finns inga rapporter om personskador.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.