Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2023-07-23 09:07:17 23 juli 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Uppdaterad 2023-07-23 09:07:17 23 juli 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17:11, Göteborg, grov olovlig körning, rattfylleri genom påverkan av narkotika, narkotikabrott eget bruk.
Ett fordon kontrolleras i Kvillebäcken. Bilföraren, en man i drygt 30-årsåldern, får följa med för provtagning, misstänkt för grov olovlig körning, rattfylleri genom påverkan av narkotika, narkotikabrott eget bruk.

20:43, Lilla Edet, ordningsbot gällande hastighet samt omhändertaget körkort
En patrull kontrollerar två fordon som verkar vara involverade i någon form av streetrace. Bilförarna, en man i drygt 35-årsåldern samt en man i 25-årsåldern, får varsin ordningsbot gällande hastighet. Båda männens körkort omhändertas.

22:52, Partille, trafikolycka
Samtal kommer in om att cirka trettio bilar deltar i ett streetrace på Arenavägen i norra Partille. Ett 100-tal åskådare ska också vara på plats. Fler samtal kommer in från bilister som blir omkörda i mycket hög hastighet. Så småningom kommer nya uppgifter in om att bilar ska ha kolliderat. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till platsen. En person avförs till sjukhus med ambulans. Oklart skadeläge. Två bilar ska ha varit inblandade i själva trafikolyckan och polisen upprättar en anmälan om vårdslöshet i trafik. Så småningom kommer nya samtal in om ett nytt pågående streetrace på en annan plats i Partille. En ny trafikolycka sker och flera personer skadas. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till platsen. Enligt uppgift avförs en person med ambulans. Oklart skadeläge. Polisen upprättar en anmälan om ej anpassat avstånd till framförvarande fordon. Under kvällen och natten fortsätter larm komma in om flertalet streetrace runtom Göteborg.   

00:25, Alingsås, narkotikabrott eget bruk
Ett larm kommer in från en person som bor i en husbil i Ängabo, om att en bil har parkerat alldeles intill husbilen på ett sätt som väcker oråd hos inringaren. I den främmande bilen befinner sig ett flertal personer. Polis anländer till platsen och kontrollerar fordonet. I bilen befinner sig fyra personer. Två personer får följa med för provtagning. En man i i drygt 20-årssåldern är misstänkt för rattfylleri genom påverkan av narkotika, samt narkotikabrott eget bruk. En kvinna i 20-årssåldern är misstänkt för narkotikabrott eget bruk.

01:07, Göteborg, trafikolycka
Ett larm kommer in om att en bilist har kört av vägen i Arendal. Polis, räddningstjänst och ambulans larmas till platsen. Bilens förare samt en passagerare avförs med ambulans. Oklart skadeläge. Polisen upprättar en anmälan om vårdslöshet i trafik. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.