Hem » 27 oktober 06:42, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

27 oktober 06:42, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

23:01Rattfylleri, Bollebygd
En patrull stoppar en bil på riksväg 40. Föraren tas med för kontroll misstänkt för drograttfylleri samt narkotikabrott innehav. I bilen finns även tre passagerare, misstänkta för brott mot knivlagen, narkotikabrott innehav samt narkotikabrott eget bruk.

01:03 Brand, Göteborg
Vi får larm om en brand i en bostad på Laggarns väg. Inga uppgifter om personskador. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad.

01:13 Stöld/försök till grov misshandel, Göteborg
Vi får in ett larm om fyra personer som är inne på ett byggområde vid Marklandsgatan. Patrull åker dit och ser tre personer som är i färd med att lasta en bil. Tre av personerna försvinner från platsen till fots. En person sätter sig i bilen och försöker starta. När en av poliserna kommer fram till bilen bestämmer sig föraren för att köra iväg och är nära att köra på polisen, som befinner sig framför bilen. Polisen klarar sig utan skador. Föraren kommer undan. Tre gärningspersoner grips i närområdet misstänkta för stöld. En anmälan om försök till grov misshandel är även upprättad.

02:10 Stöld genom inbrott, Sotenäs
Vi får in ett samtal om ett inbrott. En man kommer hem från jobbet och upptäcker att det någon har brutit upp ytterdörren. Polis åker till platsen. Ingen gärningsperson misstänkt eller gripen. En anmälan om stöld genom inbrott är upprättad.

04:00 Rån, Göteborg
En patrull blir invinkad vid Mariaplan. En person uppger sig ha blivit rånad. En gärningsperson har tvingat målsägande att ta ut kontanter i en bankomat och försvunnit från platsen med pengarna. Polis söker av området och anträffar sedan gärningspersonen på en spårvagn mot Järntorget. Han grips misstänkt för personrån samt narkotikabrott eget bruk.

Dela gärna detta inlägg:
Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *