Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

11 juni 08:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20:14 Göteborg, rån/alt försök till rån: Tre killar i 18-årsåldern stoppas av tre andra killar vid Stampen. De hotar att skjuta dem om de inte lämnar över sina värdesaker. En av gärningsmännen håller handen i fickan, men oklart om han bär ett vapen. Gärningsmännen får inte med sig några värdesaker. Polis lyckas snabbt gripa samtliga gärningsmän, som är mellan 15 och 20 år, i närheten av Gårda brandstation. Förhör kommer att hållas under dagen.

00:18 Göteborg, brand: Skogsbrand har brutit ut på Rörö. Polis inte längre kvar på plasten, däremot är räddningstjänsten kvar för eftersläckning som kommer pågå under förmiddagen. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet är upprättad.

00:26 Göteborg, streetrace: På Torslandavägen spärrar bilar av vägen. Bland annat släpps inte räddningspersonal på väg ut till branden på Rörö fram. Den troliga anledningen är att ett streetrace ska anordnas. När polis åker mot platsen möter de flera bilar, men själva steetracet är upplöst.

01:22 Borås, misshandel: Ett slagsmål bryter ut på centralstationen. Tre killar ska enligt uppgift slå en man i 40-årsåldern. Han blir bland annat sparkad i ansiktet och förs med ambulans till sjukhus. En anmälan gällande grov misshandel upprättas. Inga gripna i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.