Hoppa till innehåll
Hem » 26 juni 07:43, Sammanfattning natt, Dalarnas län

26 juni 07:43, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Mora

02.34: En anmälare ringer in då denne ser hur två personer försöker att stjäla däcken på anmälarens bil. Tjuvarna försvinner från platsen när de märker att de är upptäckta. Patrull kallas till platsen och det upprättas en anmälan om försök till stöld.

Hedemora

02.13: Patrull kallas till en adress med anledning av att en man slagit sönder en ruta till en fastighet. En man i 30-årsåldern kontrolleras och blir misstänkt för skadegörelse.

04.10: En anmälare ringer in då denne noterar via sitt kameralarm hur två personer försöker ta sig in i källaren till anmälarens fastighet. En man i 30-årsåldern anträffas och blir omhändertagen enligt lagen om omhändertagande av berusade personer (LOB). Mannen blir misstänkt för försök till stöld alternativt stöld genom inbrott.

Borlänge

00.11: I centrala Borlänge kontrolleras en man i 20-årsåldern och en person i övre tonåren. De blir båda misstänkta för narkotikabrott eget bruk och blir båda omhändertagna enligt lagen om omhändertagande av berusade personer.

Ludvika

01.33: I Grängesberg på riksväg 50 genomförs en nykterhetskontroll och samtliga 15 förare som kontrollerades blåste negativt.

02.51: Det går larm från en fastighet i centrala Ludvika och någon ska ha försökt att ta sig in i något typ av garage vid fastigheten. Ingen person kan anträffas vid platsen och det skrivs en anmälan om försök till stöld genom inbrott.

Gagnef

03.42: Patrull genomför en kontroll och stoppar en förare, en kvinna i 50-årsåldern, som visar sig sakna körkort. Kvinnan blir misstänkt för grov olovlig körning.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.