Hoppa till innehåll
Hem » 25 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

25 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

01.01 Kungsbacka, tillgrepp av fortskaffningsmedel
Polisen får larm om att flera personer stulit en golfbil och kör omkring på Sjögärde golfbana. Ganska snabbt kan polis med hund lokalisera en pojke och två flickor, 15-18 år gamla, som erkänner att det är de som åkt omkring i golfbilen. De misstänks för tillgrepp av fortskaffningsmedel och de två yngsta överlämnas till vårdnadshavare.

03.54 Laholm, brand
Räddningstjänst, ambulans samt polis larmas till Liljevägen där det brinner i en industribyggnad. Räddningstjänsten har fått ut gasflaskor och det ska inte vara någon risk för explosion. Polisen bistår räddningstjänsten och har spärrat av runt brandplatsen. Inga uppgifter om att någon kommit till skada. Brandorsaken är okänd men en anmälan om mordbrand kommer att upprättas.

06.20 Halmstad, försök till grov misshandel och grovt olaga hot
På Andersbergsringen har någon skjutit mot en bostad, troligen med ett luftvapen. En bil stannade utanför och någon avlossade skott mot lägenheten. Troligen ett luftvapen då inga större skador har konstaterats. Därefter åkte bilen från platsen i riktning mot Lidl. Ingen person har kommit till skada. Polisen är på plats med flera enheter med bland annat hund. Platsen har spärrats av för en teknisk undersökning och en förundersökning om försök till grov misshandel, grovt olaga hot samt skadegörelse har inletts. Ingen misstänkt i nuläget.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.