Hoppa till innehåll
Hem » 25 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

25 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

Det har varit mycket att göra för polisen men inga allvarligare brott har skett. Ett 60-tal personer har omhändertagits för fylleri, de flesta i orterna längs Bohuskusten.

01.37 Skövde, stöld genom inbrott
I Södra Ryd har det varit inbrott i flera containrar på en byggarbetsplats. Man har klippt upp hänglåsen och en hel del elverktyg har stulits. Larmet gick men när polisen kom fram fanns inga misstänkta kvar. En anmälan om stöld genom inbrott har skrivits.

03.52 Smögen, misshandel
På Smögen har en man i 25-årsåldern blivit skallad i ansiktet med skador på näsan och sprucken läpp som följd. Oklart om han behövde sjukhusvård. Polis larmades och en man i 25-årsåldern kunde snabbt lokaliseras och gripas misstänkt för misshandel.

04.40 Ale, inbrott
I kameralarmet ser vaktbolaget att två personer tagit sig in i en vitvarubutik på Alevägen i Nol. Man ser även att de bär ut saker från butiken. När polisen kommer fram finns ingen kvar i lokalerna och trots att man sökt med hund i området har ingen misstänkt påträffats. Det är i nuläget oklart vad som stulits men en anmälan om stöld genom inbrott har upprättats.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.