Hoppa till innehåll
Hem » 24 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

24 juni 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

20.56 Göteborg, drograttfylleri samt grov vårdslöshet i trafik
Polisen försöker stoppa en bilist på E6 där föraren misstänks vara påverkad. Det inleds ett kortare förföljande innan det blir stopp på Exportgatan. I samband med stoppet har det skett en kollision mellan den misstänktes bil och en polisbil. Både en polis och den misstänkte föraren, en man i 30-årsåldern, förs till sjukhus men ska inte vara allvarligt skadade. Mannen grips misstänkt för drograttfylleri samt grov vårdslöshet i trafik.

21.06 Strömstad, mord
På Rådhusberget hittas en man i 55-årsåldern död i sin lägenhet. Omständigheter på platsen gör att man inte kan utesluta brott i samband med dödsfallet. Därför spärras platsen av och en förundersökning om mord inleds. En teknisk undersökning kommer att inledas senare. Det finns ingen misstänkt i ärendet.

01.21 Ale, försök till mord
I Surte hör vittnen flera smällar som man uppfattar som skottlossning. När polis kommer fram kan man konstatera att någon avlossat skott mot en dörr till en bostad. Man hittar också tomhylsor på platsen. Ingen person har kommit till skada och i nuläget finns ingen misstänkt. En teknisk undersökning har gjorts på platsen.

01.23 Mellerud, grov misshandel
Larm om större bråk på Vita Sandars camping. Ett 10-tal män ska ha slagits och ordningsvakter har fått ingripa tills polis kom till platsen. Två män fick föras till sjukhus med troliga benfrakturer, utöver det har en man eventuellt en handledsfraktur och en annan en sprucken läpp. Polisen har upprättat två anmälningar om grov misshandel samt två anmälningar om misshandel. De misstänkta för misshandeln hann lämna platsen innan polisen anlände. Ingen gripen i nuläget. 

01.57 Göteborg, misstänkt skottlossning
Polisen får in flera samtal om misstänkt skottlossning i Angered. Man tror att någon har skjutit rakt upp i luften från en bil på tre olika ställen. Polis har varit och sökt i området men har inte hittat något som styrker skottlossningen, en anmälan om grovt vapenbrott har dock upprättats. Ingen person har rapporterats skadad

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.