Hoppa till innehåll
Hem » 23 juni 07:39, Sammanfattning natt, Jönköpings län

23 juni 07:39, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

22:05 Polisen larmades om en befarad arbetsplatsolycka på Verkstadsgatan i Tranås. En kvinna skulle ha skadat sig i samband med arbetsutövning. Kvinnan ska ha klämt handen i en maskin. Polisens presstjänst har inga uppgifter om kvinnan fördes till sjukhus eller inte. Händelsen ska utredas som en arbetsplatsolycka. Polis har fotodokumenterat arbetsplatsen. Kvinnan är i 45-årsåldern.

02:27 Polisen fick vetskap om ett inbrott i en bostad utanför Nässjö. Bostadsinnehavarna ska ha vaknat av ett pågående inbrott. En gärningsperson ska ha setts röra sig utanför huset. Polis informerades om händelsen och flera polispatruller, bland annat hundpatrull, åkte till platsen. Ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Bland annat ska en mobiltelefon ha stulits. Händelsen rubriceras som inbrottsstöld, det finns ingen misstänkt i ärendet.

02:34 Polisen larmades om en trafikolycka på E4 Värnamo. En bil hade kört av vägen. Inga rapporterade personskador. Inga misstankar om brott. Bilen bärgades från platsen.

04:14 Polisen larmades om en brand på Torsplan i Anderstorp, Gislaved. Det var en parkerad bil som brann. Ingen person har skadats fysiskt. Rubriceringen är skadegörelse genom brand.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Till media – gällande dagens bemanning:

Efter klockan 15:00 finns det ingen presstalesperson i tjänst. Frågor från media besvaras då av vakthavande befäl i mån av tid.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.