Hem » 05 juni 07:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

05 juni 07:53, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 105 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

22:32 Polisen larmades till en lägenhet i centrala Norrköping med anledning av ett bråk. Flera polispatruller åkte till adressen för att utreda händelsen. En man och en kvinna, som båda är i 30-årsåldern, hade bråkat och misshandlat varandra. Båda greps misstänkta för misshandel. Polisens presstjänst har inga uppgifter gällande eventuella personskador.

22:48 Ett SOS-larm inkom till polisen gällande en trafikolycka som inträffat på E4, Norrköping. Olyckan ska ha inträffat i höjd med avfart Fiskeby. En manlig förare, som inte är identifierad, ska ha kört in i någon form av betongfundament och sedan kolliderat med en lastbil. Föraren fördes till sjukhus med ambulans, polisens presstjänst har inga uppgifter gällande skadeläget. Händelsen rubriceras som grov vårdslöshet i trafik samt grovt rattfylleri.

23:12 Polis larmades till Navestad i Norrköping med anledning av ett rån. Flera gärningspersoner ska ha konfronterat en kvinna och rånat henne på bland annat på en elscooter. Sedan ska gärningspersonerna ha lämnat platsen. Kvinnan ska inte ha fått några allvarliga fysiska skador i samband med händelsen. Händelsen rubriceras som rån. Det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har även arbetat i ärendet gällande kvinnan som anmäldes försvunnen under fredagskvällen. Kvinnan, som är i 85-årsåldern, försvann från ett boende vid Vrinnevisjukhuset. Kvinnan har ännu inte påträffats. Polisen fortsätter att söka efter kvinnan.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *