Hoppa till innehåll
Hem » 22 juni 08:13, Sammanfattning natt, Jönköpings län

22 juni 08:13, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

00:08 Polis larmades till ett flerfamiljshus på Beckhemsvägen i Tranås med anledning av en brand i en lägenhet. Räddningstjänsten släckte branden och polisen inledde en förundersökning om mordbrand. Via utredningsåtgärder kunde två misstänkta personer i övre tonåren lokaliseras. Båda killarna greps vid 02-tiden i natt. Under torsdagsmorgonen har en åklagare anhållits båda två, på sannolika skäl, misstänkta för mordbrand. 

01:55 SOS-larm om bilbrand på Brostigen i Gislaved. Väl på plats visade det sig att två bilar brunnit. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt och inga uppgifter om personskador. Ägarna till bilarna har kontaktats. 

02:39 Polis larmades till Birger Jarlsgatan i Jönköping med anledning av att en inringare sett hur tre personer slagit sönder rutan på en bil. När polis anlänt till platsen greps tre män misstänkta för stöld då de tillgripit gods från bilen. Det är två män i 20-årsåldern och en man i 25-årsåldern. Stöldgodset ska bland annat ha bestått av solglasögon och plånbok. På grund av berusningsgraden har inga förhör genomförts med de misstänkta personerna, som därmed fortsatt är gripna. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.