Hoppa till innehåll
Hem » 17 juni 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

17 juni 08:00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Många händelserapporter och mycket att göra för patrullerna i polisområdet. Många människor i offentlig miljö som firade skolavslutning. Dock ingen större händelse som sticker ut.

22.25 Brand i en villa i Skällvik i Söderköping kommun. En brand som startat i ett kök. Två personer som vistats i huset när det börjat brinna. Omständigheterna visar på att brott kan vara aktuellt. Anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Ingen skadad person som var i behov av vård.

23.32 Vittnen som ser hur flera personer tänder eld på ett fordon vid Borgmoskolan i Norrköping. Personerna flyr platsen i en bil. Anmälan om skadegörelse. Ingen misstänkt.

23.43 Personrån i Linköping vid resecentrum. En målsägande i 45-årsåldern som rånas på dator och telefon av flera gärningspersoner. Ingen misstänkt i nuläget.

03.02 Ett fordon som stoppas av en patrull på Filippas väg i Vadstena. Föraren som är en man i 20-årsåldern blåser positivt i kontrollen och misstänks för rattfylleri. Medtagen för kroppsbesiktning för ytterligare tester.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.