Hoppa till innehåll
Hem » 15 juni 07:59, Sammanfattning natt, Östergötlands län

15 juni 07:59, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 80-tal ärenden som rör Östergötlands län. 

00:07 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Vikingavägen i Norrköping med anledning av en brand i en garagelänga. När polis anlänt till platsen visade det sig vara en kraftig brand. I samband med utredningsarbete samt vittnesförhör på plats framkommer uppgifter som resulterar i att en man i 60-årsåldern grips vid 00:44 misstänkt för mordbrand. Under natten har mannen också anhållits av åklagare, på sannolika skäl, misstänkt för mordbrand. Platsen har spärrats av och en kriminalteknisk undersökning kommer genomföras. Ingen person skadades i samband med branden.

01:30 Polis larmades till Rydsvägen i Linköping med anledning av en brand i en parkerad personbil. En anmälan om skadegörelse genom brand kommer skrivas. Det finns ingen misstänkt och inga personskador i samband med branden.

Utöver detta har polisen haft ärenden om fylleri, trafikbrott, viltolyckor samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.