Hoppa till innehåll
Hem » 14 juni 07:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

14 juni 07:45, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Borlänge
22.03: Två män i 20-årsåldern kontrolleras och misstanke om att båda är påverkade av narkotika uppstår. Båda får medfölja för provtagning, analys får utvisa om misstanke kvarstår.

Ludvika
22.39: Ett vaktbolag kontaktar polisen då de uppmärksammat att okända individer har varit inne i en skola och vält möbler och sprayat färg och krossat en ruta. Inga personer var kvar på platsen vid kontroll. En polisanmälan gällande skadegörelse är skriven av patrull.

Borlänge
00.38: En man i 30-årsåldern misstänks för stöld. Misstänkt har varit inne i hemtjänstlokaler och tillgripit larmtelefoner. Det tillgripna godset anträffas och återbördas till rättmätig ägare. En polisanmälan gällande stöld är upprättad av polisen.

01.31: En man i 55-årsåldern misstänks på ett uteställe i centrala Borlänge för sexuellt ofredande. Mannen har antastat en kvinna i 30-årsåldern. Mannen omhändertogs även enligt lag om omhändertagande av berusad person.

03.18: En anmälare kontaktar polisen då de haft inbrott, ett tvåhjuligt elfordon har blivit stulet. Vid spaning efter gärningsman anträffas och grips en man i 35-årsåldern. Mannen kommer initialt förhöras och sedan kommer en åklagare att kontaktas för eventuellt vidare frihetsberövande.

Det har under natten hanterats ett flertal viltolyckor, både älg och rådjur som blivit påkörda. Inga personskador är inrapporterade. Polispatruller har hanterat ärenden kring psykisk ohälsa. Det har även genomförts ett antal fordons och personkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.