Hoppa till innehåll
Hem » 11 juni 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

11 juni 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:42 Polisen fick kännedom om en grov misshandel som inträffat i samband med en fest i Skänninge, Mjölby. En kille som är i övre tonårsåldern ska ha misshandlats med ett tillhygge. Den drabbade killen hade uppsökt sjukvård men han var vaken och talbar. Polisens presstjänst har i övrigt inga detaljer om skadeläget. Polis involverades och en kille i samma åldersspann greps misstänkt för grov misshandel. Senare anhölls killen. Ärendet är åklagarlett.

23:54 Polisen larmades om ett rånförsök som inträffat vid Gamla Torget i Norrköping. En man ska ha befunnit sig utomhus när flera gärningspersoner kommer fram. Gärningspersonerna ska ha hotat mannen att lämna över värdesaker. Mannen har inte lämnat över några föremål. Händelsen rubriceras som försök till rån, det finns inga misstänkta i ärendet. Den drabbade mannen är i 55-årsåldern.

02:47 Polisen fick kännedom om ett grovt rån som inträffat på Skolgatan i Norrköping. Två män, båda i 25-årsåldern, ska ha befunnit sig utomhus när två gärningspersoner kom fram. Gärningspersonerna ska ha visat upp ett skjutvapenliknande föremål. Männen blev rånade på mobiltelefonerna. Händelsen utreds som grovt rån, det finns ingen misstänkt för brottet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.