Hoppa till innehåll
Hem » 10 juni 08:01, Sammanfattning natt, Dalarnas län

10 juni 08:01, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Leksand
22.09. En man i 50-årsåldern blir misstänkt för misshandel efter att ha gett sig på en annan man fysiskt.

Falun
02.49. Polis beordrades till Falu centrum med anledning av en misshandel. Två män i 25-årsåldern ska ha slagit en tredje man och samtidigt förstört saker omkring sig. Patrullen kommer skriva en anmälan om misshandel samt skadegörelse. Ingen person behövde föras till sjukhus.

Borlänge
22.03. En ung man kontrollerades av patrull vid Tjärna Ängar och blev i samband med detta misstänkt för ringa narkotikabrott. Pojken kördes därefter hem till sina vårdnadshavare.

23.40. En ung man i 18-årsåldern har fått böter efter att ha urinerat offentligt i centrum.

01.24. En patrull åkte in i en trafikolycka som inträffat på länsväg 807 vid Ornäs. En bilist hade kört ned i diket och patrull larmade ambulans då en man hade skador. Mannen uppgav dock att någon annan hade kört bilen varvid en anmälan om vårdslöshet i trafik upprättades för att kunna utreda händelsen vidare.

I övrigt har patrullerna hanterat ett stort antal samtal om fordon som spelar hög musik eller studenter som har haft fester utomhus. Patrullerna har även kontrollerat personer och fordon samt haft ärenden kopplat till psykisk ohälsa, bråk eller berusade personer. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.