Hoppa till innehåll
Hem » 30 april 07:30, Sammanfattning natt, Dalarnas län

30 april 07:30, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en del för patrullerna att göra under natten, en del kopplat till fylla och psykisk ohälsa. 

Avesta

02.28. Narkotikabrott. Vid kontroll av en person fattade patrullen misstankar om att en kvinna i 20-årsåldern kunde vara påverkad av narkotika. Beslut togs om kroppsbesiktning och kvinnan fick följa med för provtagning. En anmälan gällande ringa narkotikabrott, eget bruk, har upprättats.

Hedemora

00.12. Narkotikabrott. I samband med en tillsyn på en krog valde patrullen att kontrollera en man som senare blev misstänkt för narkotikabrott, innehav. Misstänkt är en man i 20-årsåldern.

Borlänge

04.48. Trafikolycka. En bilist med fyra passagerare körde av E16/riksväg 70, i höjd med avfarten till Falun. En person klagade på smärtor i rygg och nacke när ambulans och räddningstjänst anlände till platsen. Bärgare har hämtat upp fordonet som hamnade i diket efter avåkningen.

Malung-Sälen

00.51. Trafikolycka/misshandel. I samband med att en A-traktorförare körde på en buss i Malung uppstod bråk. Olyckan ska ha skett då föraren tvingades överge traktorn, varvid denna rullade in i bussen. En anmälan gällande misshandel är upprättad samt ännu en gällande trafikolycka utan misstanke om brott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.