Hoppa till innehåll
Hem » 30 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

30 april 07:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21.15 Göteborg, försök till rån
På Dammgårdsgatan kommer en man inspringande på CircleK och uppger att han blivit utsatt för ett rånförsök vid en hållplats i närheten. Flera maskerade män med batonger och möjligen pistol ska ha slagit honom och hotat honom. Han lyckades dock springa ifrån dem och in på CircleK. Vittnen finns till händelsen. Polisen har sökt efter gärningsmännen men ännu har ingen gripits. Målsägaren fick lindriga skador och det finns inga uppgifter om sjukhusbehov.

22.29 Skara, drograttfylleri
I Händene stoppas en bilist för kontroll. Föraren, en kvinna i 25-årsåldern, misstänks vara påverkad av narkotika och tas med för provtagning. Man hittar även narkotika på henne. Hon rapporteras för drograttfylleri, eget bruk samt innehav av narkotika. Hennes körkort omhändertas på plats.

01.20 Vänersborg, bråk
Polisen larmas till Träffen Båberg där det ska vara bråk. En man i 20-årsåldern ska ha gjort motstånd mot någon ordningsvakt och därefter har det blivit ett större bråk med flera personer inblandade. När polis kommer till platsen lugnar det ner sig och tre personer omhändertas för fylleri. En av dem är mannen i 20-årsåldern som gjorde motstånd och han anmäls för våldsamt motstånd samt våld mot tjänsteman.

04.22 Borås, misshandel i relation
En kvinna ringer polisen om en pågående misshandel i hemmet. Hennes sambo kastar flaskor på henne och hotar henne med kniv. Polis är snabbt på plats och kan gripa mannen för misshandel och olaga hot. Inga uppgifter om att kvinnan behövt åka med till sjukhus.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.