Hoppa till innehåll
Hem » 29 april 07:58, Sammanfattning natt, Värmlands län

29 april 07:58, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en stökig natt i länet, patrullerna har hanterat ett stort antal ärenden där många kan kopplas till fylla. Polisen har omhändertagit ett flertal personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer, och hanterat ett flertal samtal om bilister som spelar hög musik på olämpliga ställen. I Karlstad utfärdades även böter för förargelseväckande beteende på Kasernhöjden och för att ha urinerat offentligt på Kungsgatan.

Patrullerna har även hanterat ärenden kopplat till psykisk ohälsa och kontrollerat ett stort antal personer och fordon.

Grums

22.29. Trafikolycka. En A-traktor blev påkörd bakifrån av en bilist. Inga personskador rapporterades in men föraren av personbilen fick böter för att ej ha anpassat avståndet till framförvarande fordon.

Arvika

22.47. Trafikbrott. En bilist i 25-årsåldern fick både en tillsägelse och böter för att ha kört mot rött vid ett tågspår i Arvika centrum.

23.21. Narkotikabrott. En anmälan om drograttfylleri och ringa narkotikabrott, eget bruk, upprättad efter att en bilist i 20-årsåldern stoppats i Högvalta för kontroll.

Hagfors

23.47. Våld i nära relation. Patrull beordrades till en adress i Hagfors med anledning av att en man hade misshandlat en kvinna han hade en relation med. Misshandeln ska ha skett inomhus. Patrullen upprättade en anmälan gällande ringa misshandel och olaga hot.

Kil

00.42. Trafikbrott. Patrull skrev ut böter till tre förare av A-traktorer och personbil med anledning av att de färdades i en alltför hög hastighet på vägar i Kils kommun som dessutom är avstängda för motorburen trafik nattetid.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.