Hoppa till innehåll
Hem » 26 mars 07:38, Sammanfattning natt, Värmlands län

26 mars 07:38, Sammanfattning natt, Värmlands län

Kil
23.27. Polis larmas ut till E45:an i höjd med Fagerås med anledning av att en bilist framför sitt fordon på ett vårdslöst sätt. Bilen ska ha vinglat över vägbanan och pendlat kraftigt i hastighet. Föraren blåste negativt i polisens sållningsinstrument men en anmälan gällande vårdslöshet i trafik upprättades. Misstänkt är en man i 65-årsåldern.

Karlstad
00.30. Efter flera samtal om högtspelande musik från A-traktorer på Norrstrand åkte patrullen ut till platsen, samtalade med personerna i totalt fem A-traktorer och avvisade ekipagen från parkeringen.

01.20. En kvinna blev misshandlad på en nattklubb i centrala Karlstad. Enligt uppgifter ska hon ha fått en flaska i huvudet av en i nuläget okänd gärningsperson. Anmälan om misshandel upprättad.

I övrigt har patrullerna sedvanligt kontrollerat ett stort antal personer och fordon, mottagit samtal om stök, ofredande och fylla samt högtspelande musik från bostäder och fordon. Vi har även hanterat ärenden kopplat till psykisk ohälsa samt tagit med personer enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En A-traktor i Årjäng fick även körförbud efter en flygande besiktning. Sammanfattningsvis har patrullerna hanterat ett stort antal fyllerirelaterade ärenden. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.