Hoppa till innehåll
Hem » 15 april 07:12, Sammanfattning natt, Dalarnas län

15 april 07:12, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Rattfylleri, Borlänge kl. 22.07

En bilist, en man i 25-årsåldern, är misstänkt för drograttfylleri och ringa narkotikabrott efter att ha blivit stoppad i sin bil i Norra Backa. Resultaten på proverna får visa om han har gjort sig skyldig till brott.

Olaga hot, Avesta kl. 06.31

En man i 60-årsåldern är misstänkt för olaga hot mot en kvinna i 55-årsåldern. Brottet har skett i kvinnans bostad. De båda känner varandra men det är oklart vilken relation de har till varandra. Mannen är inte frihetsberövad.

Misshandel, Hedemora kl. 01.45

En man i 40-årsåldern är utsatt för en misshandel vid en restaurang i centrum. Polisen har varit på plats men den som kan misstänkas för brottet var inte kvar på plats. Det finns ingen information om att den utsatta ska ha uppsökt akutsjukvård.

Misshandel, Falun kl. 02.44

En man i 20-årsåldern är misstänkt för misshandel mot två män i samma ålder vid en restaurang i centrum. Polisen har varit på plats och de kommer att skriva en anmälan om misshandel. Ingen person är frihetsberövad i detta ärende och det finns ingen information om att den utsatta har uppsökt akutsjukvård.

Utöver detta har vi hanterat några ärenden gällande misstänkt ringa narkotikabrott, kontrollerat 20 personer eller fordon, hanterat sex trafikbrott, omhändertagit fem personer enligt LOB, hanterat fyra ärenden gällande psykisk ohälsa samt hanterat en viltolycka utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.