Hoppa till innehåll
Hem » 01 april 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

01 april 07:00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

22:05, Mölndal, misshandel
Någon form av bråk uppstår mellan två män som befinner sig ute på en lokal. Bråket fortsätter på gatan utanför och övergår till ett regelrätt slagsmål. Polis anländer, personerna som slåss har nu skingrats. Så småningom lokaliserar patrullen den ena mannen vid en spårvagnshållplats. En anmälan om misshandel upprättas, gärningsman okänd. 

22:15, Borås, narkotikabrott eget bruk
Vid en kontroll misstänks en man i 35-årsåldern vara påverkad och får därför följa med för provtagning. En anmälan om misstänkt för narkotikabrott eget bruk upprättas. 

23:51, Strömstad, brand
En ladugård med intilliggande uthus brinner i Lommeland. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Inga djur eller människor ska befinna sig i byggnaden. Platsen spärras av och byggnaden får brinna ner eftersom räddningstjänsten bedömer att branden inte går att släcka. Oklart om brott har begåtts, ingen brottsrubricering. 

00:43, Alingsås, trafikolycka
Föraren av en personbil har väjt för en älg och därefter kört in i en stolpe. Polis och ambulans larmas till platsen. Bilföraren, en man i 35-årsåldern, avförs till sjukhus. Oklart skadeläge. En anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott upprättas. 

01:29, Göteborg, rån
Ett larm kommer in från en man i 20-årsåldern som uppger att han har blivit rånad av ett flertal gärningsmän inne på en lokal. Anmälaren ska ha blivit tvingad att swisha pengar. Polis anländer till platsen och genomför förhör med målsäganden och vittnen. Så småningom lokaliseras en misstänkt gärningsman som grips. Gärningsmannen är nu anhållen misstänkt för rån.  

02:03, Skövde, misshandel
En polispatrull påträffar en man i dryga 20-årsåldern som uppger sig ha blivit misshandlad. En anmälan om misshandel, okänd gärningsman, upprättas. Inga uppgifter om skador. 

02:18, Svenljunga, rattfylleri
En bilist kontrolleras av polisen i centrala Svenljunga. Bilisten misstänks vara påverkad och får följa med för provtagning. En anmälan om misstänkt drograttfylla upprättas. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.