Hoppa till innehåll
Hem » 17 mars 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

17 mars 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 15-tal ärenden som rör Södermanlands län. 

21:54 Polis larmades till en bostad utanför Eskilstuna med anledning av ett grovt rån. Ett flertal gärningspersoner ska ha tvingat sig in i en villa och använt ett vapenliknande föremål i syfte att tvinga till sig gods. I bostaden fanns två målsägande, en man och en kvinna. Kvinnan ska i samband med detta ha mottagit ett slag men ej behövt åka till sjukhus med ambulans. Polis på plats har letat efter gärningspersonerna, spärrat av brottsplatsen och genomfört en kriminalteknisk undersökning. Vissa fynd har också tagits i beslag. Ärendet rubriceras som försök till grovt rån samt grovt vapenbrott. Det finns i nuläget ingen gripen och det är oklart för polisens presstjänst vad stöldgodset bestått av.

22:11 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Germundsgatan i Eskilstuna med anledning av en brand. Enligt SOS-larmet ska det ha börjat brinna i en parkerad bil. Polis på plats kommer skriva en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor, trafikkontroller samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland