Hoppa till innehåll
Hem » 02 mars 05:00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

02 mars 05:00, Sammanfattning natt, Västerbottens län

21:37 – Rattfylleri. Vilhelmina

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen misstänks föraren, en man i 20-årsåldern, vara påverkad av narkotika. Han medtas till provtagning. Polis skriver en anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk.

22:35 – Rattfylleri. Skellefteå

Polis stoppar och kontrollerar en personbil som kört på ett betonghinder. Vid kontrollen misstänks föraren, en man i 30-årsåldern, vara påverkad av narkotika. Han medtas till provtagning och förhörs. Polis skriver en anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk. Mannens bilnycklar och körkort omhändertas.

23:25 – Förargelseväckande beteende. Umeå

Polis utfärdar en ordningsbot till en man som urinerat i centrala Umeå.

01:29 Rattfylleri. Norrbacka, Skellefteå

Polis stoppar och kontrollerar en personbil. Vid kontrollen misstänks föraren, en kvinna i 20-årsåldern, vara påverkad av narkotika. Hon medtas till provtagning. Polis skriver en anmälan gällande drograttfylleri och ringa narkotikabrott eget bruk.

06:00 – Lugnt i länet

Sammanfattningsvis har det varit en natt med normal arbetsbelastning. Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västerbotten - alla blåljus.