Hoppa till innehåll
Hem » 16 februari 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

16 februari 07:54, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 40 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

02:46 Polisen larmades till en skola på Trädgårdsgatan i Katrineholm. Väktare tog kontakt med polisen gällande ett misstänkt inbrott i skolan. Minst en ruta var krossad. Polis har varit på platsen men ingen misstänkt gärningsperson har påträffats. Det är i nuläget okänt om något stulits. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet.

03:56 Polisen larmades till en byggarbetsplats i centrala Eskilstuna. Ett larmbolag har via ett aktiverat kameralarm noterat att minst en person hade tagit sig in på byggarbetsplatsen. Polis och väktare åkte till platsen. Polis påträffade tre män som misstänks vara involverade i händelsen, samtliga misstänks för stöld. Två av dem är i 40-årsåldern och den tredje är i 35-årsåldern. Ingen greps.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland