Hoppa till innehåll
Hem » 16 februari 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

16 februari 07:54, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Mellan klockan 22 och 07 har polisen hanterat cirka 60 ärenden av olika karaktär i länet. Här följer ett urval av nattens händelser:

23:28 Polisen larmades om en trafikolycka på Evertsbyvägen i Motala kommun. Bilisten hade väjt för ett djur och kört in i ett träd. Föraren fördes till sjukhus med ambulans, föraren var vaken och talbar. Det finns inga misstankar om brott.

00:41 Polisen larmades om ett pågående bråk utomhus i centrala Linköping. Flera personer (i ett sällskap) ska ha befunnit sig på Ågatan när de konfronterades av två män. Tumult uppstod och de två männen ska ha blivit våldsamma mot en eller flera i sällskapet. Männen ska även ha uttryckt verbala hot. Polis involverades i ärendet och de två gärningsmännen påträffades. Båda är män i 25-årsåldern. De misstänks för misshandel och olaga hot. Båda fick följa med för tillnyktring, inga formella förhör har genomförts med de misstänkta. Målsägande i ärendet är två män; den ena är i 20-årsåldern och den andra är i 25-årsåldern. Utredning pågår för att bringa klarhet i händelseförloppet.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.