Hoppa till innehåll
Hem » 01 mars 06:56, Sammanfattning natt, Östergötlands län

01 mars 06:56, Sammanfattning natt, Östergötlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Johnny Gustavsson.

Polisen i Östergötland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

00:14 Polisen larmades till riksväg 34, Borensberg, Motala, med anledning av en trafikolycka. En förbipasserande person hade sett en bil som låg på taket och ringde då 112. En skadad kvinna påträffades och fördes till sjukhus med ambulans. På sjukhus avled kvinnan. Hon var i 40-årsåldern. Närmast anhöriga är underrättade. Bilen har tagits i beslag. Orsaken till olyckan är i nuläget inte fastställd, händelsen utreds som grovt vållande till annans död.

00:38 Polisen larmades till Backvägen i Kimstad, Norrköping, med anledning av ett inbrott. Det var ett inbrottslarm i en butik som hade aktiverats. Någon, eller några, ska ha krossat ett fönster till lokalen och tagit sig in i butiken. Polis åkte till platsen men ingen gärningsperson har påträffats. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt för brottet. Vad som har stulits är inte preciserat.

03:13 En polispatrull åkte på Hagebygatan i Norrköping när de upptäckte att en dörr till ett bageri stod öppen. Polispatrullen sökte av lokalen utan att finna någon person. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott. Det är oklart om något har stulits eller inte. Det finns ingen misstänkt för brottet.

04:23 Polisen larmades till en butik på Verkstadsvägen i Motala med anledning av ett inbrott. Väktare tog kontakt med polisen då minst en ruta till butiken hade krossats. Polis åkte till platsen. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott. En brottsplatsundersökning har genomförts. Det är inte preciserat vad som saknas från butiken. Det finns ingen misstänkt för brottet.

05:05 Polisen larmades till en rastplats på Liljekonvaljvägen i Ödeshög med anledning av en stöld från en lastbil. Någon, eller några, ska på något sätt ha tagit sig in i lastbilen och stulit gods. Polis åkte till platsen. I nuläget är det inte preciserat vad som har stulits men det ska eventuellt röra sig om hygienartiklar. Värdet på stöldgodset är inte preciserat. Händelsen rubriceras som stöld, det finns ingen misstänkt. 

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.