Hoppa till innehåll
Hem » 05 juni 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

05 juni 08:07, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 85 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

03:14 Polisen larmades till en skolbyggnad på Orrögatan i Flen med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Någon, eller några, ska ha tagit sig in i lokalen. En anmälan om stöld genom inbrott har upprättats, vad som stulits är inte preciserat i nuläget. Det finns ingen misstänkt. Polis har genomfört en brottsplatsundersökning.

04:22 Polis larmades till Västervikshamnen i Strängnäs med anledning av ett inbrott i en båt. Båtägaren sov ombord på båten. Båtägaren vaknade och noterade hur minst två okända gärningspersoner befann sig på båten. Gärningspersonerna fick syn på båtägaren och lämnade sedan platsen. Minst en flaska alkohol ska ha stulits. Händelsen rubriceras som stöld genom inbrott, det finns ingen misstänkt. Polis har genomfört en brottsplatsundersökning.

04:54 Polisen larmades till Industrigatan i Nyköping med anledning av ett inbrott i en butik. Flera polispatruller åkte till platsen. Två misstänkta gärningspersoner påträffades i närområdet och dessa greps. De gripna är två män i 30-årsålern, båda är misstänkta för stöld genom inbrott. När detta publiceras är en anhållen, den andra är formellt gripen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland