Hoppa till innehåll
Hem » 10 februari 07:04, Sammanfattning natt, Värmlands län

10 februari 07:04, Sammanfattning natt, Värmlands län

Stöld/inbrott, Karlstad kl. 23.01

Det har varit ett inbrott i en källare till en fastighet på Rud. En boende har upptäckt två personer, i en källare, som sprang från platsen. Polisen har sökt i området men man har inte hittat någon misstänkt. Patrullen skriver anmälan om stöld genom inbrott men det är oklart, för presstalespersonen, vad som är stulet.

Skadegörelse, Kristinehamn kl. 00.39

Det har brunnit i en parkerad bil i Bäckhammar. Polisen har varit på plats och man misstänker skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Skadegörelse, Kristinehamn kl. 01.00

Det har brunnit i en parkerad bil i Björneborg. Polisen har varit på plats och man misstänker även här skadegörelse genom brand. Det finns ingen misstänkt i detta ärende.

Misshandel, Forshaga kl. 04.28

En kvinna i 60-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en man i 45-årsåldern i deras bostad. Kvinnan är gripen och förd till polisstationen för förhör. Kvinnan är misstänkt för misshandel i nära relation. Det är oklart om mannen ska ha behövt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat tre personer eller fordon, hanterat fem viltolyckor utan personskada och hanterat ett trafikbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.