Hoppa till innehåll
Hem » 02 juni 07:44, Sammanfattning natt, Värmlands län

02 juni 07:44, Sammanfattning natt, Värmlands län

Stöld genom inbrott Karlstad kl. 02:23

Det har varit inbrott på ett kontor i Våxnäs. Polisen har varit på plats och det visar sig att en eller flera okända personer har brutit upp en dörr för att ta sig in i lokalen. Det fanns ingen misstänkt kvar på platsen och i nuläget är det oklart vad som har blivit stulet.

Misshandel Arvika kl. 03:18

En man har misshandlat en annan man i en bostad i centrum. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om misshandel. Mannen som är misstänkt för misshandel blir omhändertagen enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB. Det finns ingen information om att den utsatta mannen ska ha behövt uppsöka akutsjukvård. De båda männen, som är i 30-årsåldern, känner varandra sedan tidigare.

Stöld genom inbrott Hagfors kl. 03:59

Det har varit inbrott i en bostad i Gärdet. En eller flera okända personer har slagit sönder en ruta för att på det sättet ta sig in i bostaden. När polisen kommer till platsen finns det ingen misstänkt där. Platsen är avspärrad för att man ska kunna genomföra en brottsplatsundersökning. I nuläget är det oklart om något, och i så fall vad, har blivit stulet.

Utöver detta har vi bland annat hanterat fem viltolyckor utan personskador och en person har blivit omhändertagen enligt Lagen om omhändertagande av berusade personer, LOB.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.