Hoppa till innehåll
Hem » 06 juli 07:15, Sammanfattning natt, Värmlands län

06 juli 07:15, Sammanfattning natt, Värmlands län

Försök till inbrott, Karlstad kl. 23.18

Polisen får samtal om att några personer försöker bryta sig in i en tvättstuga i en källare till ett flerfamiljshus på Orrholmen. Polisen har varit på plats och man skriver en anmälan om försök till inbrott. Det fanns inga misstänkta personer kvar på platsen.

Olaga hot, Filipstad kl. 23.32

En man i 20-årsåldern har blivit hotad av flera för honom okända män som har varit utanför hans lägenhet och uttalat hotelser mot honom. De har även kastat sten mot mannens lägenhetsfönster. Polisen har varit på plats och man har skrivit en anmälan om olaga hot och skadegörelse. Det fanns inga misstänkta personer kvar på platsen när polisen kom dit.

Stöld, Filipstad kl. 23.36

Tre män är misstänkta för stöld på Spångberget efter att ha stulit lastpallar från en carport. Det är oklart för presstalespersonen om det är en privat fastighet eller om det tillhör ett företag. Männen blir gripna och man har hållit förhör med dem. Därefter fattade en åklagare beslut om att de skulle släppas på fri fot, de är fortfarande misstänkta för brott. Männen är i 25- till 35-årsåldern.

Skadegörelse, Karlstad kl. 00.22

En man är misstänkt för att ha gjort sönder en ruta till en fastighet i Tingvallastaden. Polisen har varit på plats och man har omhändertagit mannen, som är i 25-årsåldern, för att han var berusad. Mannen är misstänkt för skadegörelse.

Skadegörelse, Kristinehamn kl. 03.27

Två personer har slagit sönder en ruta till en butik i Bro. De lämnade platsen på cykel. Polisen har varit på plats och sökt i området utan att hitta någon som stämmer in på signalementet. Man skriver en anmälan om skadegörelse.

Utöver detta har vi bland annat hanterat sex viltolyckor utan personskada. Vi har också hanterat fyra ärenden gällande psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Värmland. Polis och SOS.