Hoppa till innehåll
Hem » 29 januari 06:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

29 januari 06:55, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalespersoner är Dennis Johansson Strömberg och Björn Öberg. Till kvällen kommer Angelica Israelsson Silfver.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 30 ärenden mellan klockan 22 och 06. Här kommer ett urval av nattens händelser:

01:58 Polisen larmades till ett företag på Kyrkvägen i Eskilstuna med anledning av ett aktiverat inbrottslarm. Flera polispatruller åkte till platsen men ingen misstänkt gärningsperson påträffades. Ungefär en timme senare kontrollerades en bil på länsväg 953 mellan Kjula och Eskilstuna av en polispatrull. I bilen satt fyra personer och i bilen hittades gods som kunde kopplas till inbrottet. De fyra personerna greps. En av de gripna är en man i 20-årsåldern, de andra tre är tonåriga killar. Samtliga är misstänkta för stöld genom inbrott.

02:42 Polisen larmades till ett bilföretag på Gasverksvägen i Nyköping med anledning av ett pågående inbrott. Väktare och polis åkte till platsen. I närområdet påträffades en misstänkt gärningsperson som greps. Den gripne är en man i 30-årsåldern, han är misstänkt för stöld genom inbrott.

03:01 Polis, ambulans och räddningstjänst larmades till E4 utanför Nyköping med anledning av en trafikolycka. Tre lastbilsekipage var inblandade i händelsen. Vägbanan var helt blockerad, det var väldigt halt på platsen. Två personer fördes till sjukhus med ambulans för kontroll. Polisen misstänker inget brott i samband med händelsen.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller men inga grövre brott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland