Hoppa till innehåll
Hem » 12 mars 06:30, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

12 mars 06:30, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

00:49 Rån, Hammarkullen, Göteborg.
En man i 25-årsåldern blev rånad på  Blomstigen i Hammarkullen. Mannen hade gått av spårvagnen och blev följd av två personer. Rånarna hotade målsägaren med en pistol och tilltvingade sig målsägarens telefon. De tvingade målsägaren att nollställa telefonen som att han inte skulle kunna spåra den.
Rånet skall ha skett på Hammarkulletorget vid 23:40 målsägaren tog sig hem till sina föräldrar för att kontakta polisen.

01:36 Mordbrand, Bredsfjällsgatan i Hammarkullen, Göteborg.
Räddningstjänst, ambulans och polis blev larmade till Bredfjällsgatan med anledning av en brand i en godisbutik. På plats var det stökigt med mycket ungdomar som sprang genom avspärrningar och var utmanande mot polisen. Branden släcktes av räddningstjänsten, flera av de boende över godisbutiken fick evakuera sig från sina lägenheter.  Branden förföll vara anlagd varför en anmälan om mordbrand upprättades. Det verkar som om någon har kastat in något i godisbutiken och på så sätt orsakat branden.  

02:09 Stöld genom inbrott, Förvaltningsrätten Göteborg.
Väktare slog larm om ett inbrott på Förvaltningsrätten i Göteborg. Polis kan konstatera brytmärken samt att någon röjt runt i lokalerna,  det har varit inbrott troligtvis på It avdelning det verkar som om gärningsmännen har stulit datorer. Anmälan om stöld genom inbrott upprättades.

03:14 Skadegörelse genom brand, Ålegårdsgatan, Mölndal.
Polis och räddningstjänst fick larm om en bilbrand på Ålegårdsgatan. På plats kan konstateras att en bil brinner och att den stod nära en fastighet. Branden släcktes av räddningstjänsten och anmälan om skadegörelse genom brand upprättades av polisen.  

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.