Hoppa till innehåll
Hem » 18 december 07:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

18 december 07:57, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat 110 ärenden som rör Östergötlands län. 

23:36 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till Skärblacka med anledning av en trafikolycka. Enligt larmet har en personbil kört in i några lyktstolpar. Fyra personer har suttit i bilen, ingen person har rapporterats som skadad. Polisen skriver en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott.

02:12 Polis, räddningstjänst och ambulans larmades till en adress i Kisa med anledning av en brand. Enligt larmet brann det i bygganden och det var kraftig rökutveckling på platsen. Det visade sig vara en omfattande brand i en lägenhet. Enligt uppgift har åtta personer fått uppsöka vård till följd av branden. Polisens presstjänst har inga uppgifter kring skadeläget. Polisen utreder händelsen som allmänfarlig vårdslöshet.

02:44 Väktare larmar polis då ett kameralarm har gått i en butik i Hestra, Ydre. Enligt larmet har obehöriga personer gått in i butiken och tar i butiken med sig gods.  När polisen kommer till platsen har de misstänkta gärningspersonerna lämnat platsen i ett fordon. Polispatrull söker efter fordonet och får efter en stund syn på det fordon de troligtvis letar efter. Fordonet stannar inte på polisens uppmaning och ett kortare förföljande startar. Fordonet kör slutligen av vägen och tre personer grips misstänkta för stöld.  

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.