Hoppa till innehåll
Hem » 04 november 08:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

04 november 08:01, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. En person har omhändertagits för berusning/ordningsstörning.

23:10 Polis larmades till Sockenvägen i Mjölby med anledning av en pågående stöld vid ett nybygge av lägenheter. Två personer ska ha setts vid byggarbetsplatsen. När polis anlänt till platsen kontrollerades intressanta bilar och hundförare spårade efter misstänkta gärningspersoner men ingen anträffades. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Det är oklart vad stöldgodset ska ha bestått av. 

03:53 Polis och väktare larmades till en butik i Finspång med anledning av en pågående stöld. När polis anlänt visade det sig att tjuven/tjuvarna tagit sig in i butiken genom ett fönster och fått med sig stöldgods i form av klockor. Polis har genomfört kontroller i området av intressanta bilar, sökt igenom närområdet samt spårat efter misstänkta med hundförare. I nuläget har dock ingen misstänkt gärningsperson anträffats. En anmälan om stöld genom inbrott kommer skrivas. Butiken har också spärrats av i väntan på en kriminalteknisk undersökning. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.