Hoppa till innehåll
Hem » 21 juni 07:46, Sammanfattning natt, Östergötlands län

21 juni 07:46, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har under natten hanterat ett 50-tal ärenden. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. En person har gripits (se nedan). En person har omhändertagits på grund av berusning och en person har medtagits för provtagning efter misstanke om rattfylleri/narkotikabrott.

23.34 Polis larmades till en adress i Finspång på grund av en misshandel. När polis kom till platsen påträffades en skadad kvinna, hon fördes till sjukhus i ambulans. Polisens presstalesperson har inga uppgifter gällande skadeläget. En man greps på platsen, misstänkt för grov misshandel.

01.41 Polis larmades med anledning av ett misstänkt pågående inbrott på en bensinstation i Mantorp. Ett larm hade utlöst och väktare åkte mot platsen. På plats upptäcktes att en ruta krossats men ingen person fanns i eller omkring byggnaden. Polisen har upprättat en anmälan gällande inbrottet och en brottsplatsundersökning har utförts. Det är i nuläget oklart om någonting har stulits.

05.44 Polis larmades med anledning av ett misstänkt pågående inbrott i en butikslokal i centrala Norrköping. När polis kom till platsen konstaterades att en ruta krossats men ingen person fanns i eller omkring byggnaden. Polisen har upprättat en anmälan gällande stöld genom inbrott och en brottsplatsundersökning har utförts. Det är oklart vad som har stulits vid inbrottet.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.