Hoppa till innehåll
Hem » 21 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21 oktober 06:00, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

21.52 Munkedal, grov utpressning, olaga frihetsberövande m.m.
Under kvällen hade polisen en insats i Håby, Munkedals kommun. Två män i 20-årsåldern har gripits misstänkta för grovt vapenbrott, grov utpressning samt olaga frihetsberövande. Efter förhör under morgonen kommer åklagare att besluta om männen ska anhållas. Målsägaren är också en man i 20-årsåldern. Ingen person har kommit till skada. Ingen ytterligare information kommer att lämnas om ärendet i nuläget.

22.46 Borås, brand
På Sjöbo Torg har det brunnit inne på en bar. Troligtvis är branden anlagd men räddningstjänsten kunde släcka relativt snabbt. Personer har setts i lokalerna strax innan det började brinna. En anmälan om mordbrand har skrivits men i nuläget finns ingen misstänkt.

01.09 Göteborg, rån
På Andra Långgatan har en man i 35-årsåldern blivit rånad av 3-4 män. De tog hans mobil, bankkort samt id-kort innan de försvann från platsen. Oklart om männen hade något tillhygge att hota med. Inga personskador.

01.45 Lidköping, trafikolycka m.m.
På Skaragatan har en bilist kört rakt igenom en rondell och bilen fick stora skador. Föraren, en kvinna i 25-årsåldern, var chockad men inte fysiskt skadad. Hon togs med för provtagning misstänkt för rattfylleri.

02.07 Mölndal, stöld från containrar
På Lerbrännargatan såg vittnen hur två män tog sig in i containrar genom att kapa hänglåsen med vinkelslip. Där stal man olika slags verktyg tillhörande en byggfirma. Bland annat lastade man en skottkärra full med verktyg och gick iväg. När polis kom till platsen sprang männen därifrån men kunde snabbt lokaliseras och gripas misstänkta för stöld genom inbrott. Godset hittades i närheten. Männen är i 30-årsåldern.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.