Hoppa till innehåll
Hem » 18 oktober 07:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

18 oktober 07:58, Sammanfattning natt, Södermanlands län

07.00 Polisen har sedan klockan 22.00 i går kväll hanterat ett 40-tal ärenden av olika karaktär i polisområde Södermanland. De flesta är kontroller som inte resulterat i någon brottsmisstanke. Två personer har omhändertagits på grund av berusning och tre personer har medtagits för provtagning efter misstanke om drograttfylleri/narkotikabrott. En person har gripits (se nedan).

23.35 Polis larmades till en adress i Skogsängen, Eskilstuna, med anledning av en misstänkt stöld från fordon. Fyra personer med maskering hade setts befinna sig bland parkerade i området. När polis kom till platsen fanns inga misstänkta personer kvar, däremot hittades en domkraft under en personbil. Polisen misstänker att någon eller några personer försökt stjäla katalysator från fordonet och en anmälan har skrivits.

02.33 En polispatrull kontrollerade en person i de centrala delarna av Eskilstuna. Mannen, som vägrade uppge sitt id, cyklade på en misstänkt stulen cykel. Mannen misstänktes även vara påverkad av narkotika. Mannen greps misstänkt för häleri och narkotikabrott. Gripandet hävdes under tidig morgon.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland