Hoppa till innehåll
Hem » 17 oktober 06:57, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

17 oktober 06:57, Sammanfattning kväll och natt, Västra Götalands län

04:41, brand, Falköping
En traktor brinner i ett garage till en gård vid Gökhem. Ett fåtal meter från garaget ligger en ladugård med kor. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Räddningstjänsten släcker elden. Inga uppgifter om personskador eller djur som blivit skadade. En anmälan om brand utan misstanke om brott är upprättad.

03:54, mordbrand, Lerum
Vi får in ett larm om att det brinner på utsidan av ett hus på Eklövsvägen. Räddningstjänst och pols åker till adressen. Branden har inte spridit sig. Boende själva har släckt det mesta själva. Patrullen skriver en anmälan om försök till grov mordbrand.

03:36, våldtäkt, Göteborg
En kvinna lämnar en restaurang på Kungsportsavenyn tillsammans med en man som uppger att en kompis till henne befinner sig runt hörnet. Där våldtar han kvinnan och lämnar platsen. Polis larmas dit. Platsen är avspärrad för teknisk undersökning. Ingen gripen i nuläget.  

00:11, rattfylleri, Borås
En patrull stoppar en bil på Göteborgsvägen. Föraren omhändertas för kontroll misstänkt för rattfylleri.

23:29, brand, Alingsås
Vi får larm om en fullt utvecklad brand i en restaurang på Prästerrydsvägen. Räddningstjänst och polis åker till platsen. Inga uppgifter om personskador. En patrull upprättar en anmälan om grov skadegörelse genom brand.

23:27, misshandel, Göteborg
Vi får larm om att en man har blivit misshandlad utanför en restaurang på Brahegatan. Mannen ska enligt uppgift fått slag i ryggen och i ansiktet. Inget behov av ambulans. Polis kommer till platsen. En anmälan om misshandel är upprättad.

22:45, skadegörelse, Skövde
Vi får in ett samtal om att någon krossar en ruta till en källare på baksidan av ett hus på Kansligatan. När patrull kommer fram anträffar de en person med en elsparkcykel i anslutning till platsen. Han blir misstänkt för skadegörelse samt häleri. Elsparkcykeln tas i beslag.

Misshandel i relation, polisområde Storgöteborg
En kvinna larmar polis och uppger att hennes man har slagit henne. Maken är kvar på adressen när polis kommer fram. I bostaden finns även ett barn. Mannen grips misstänkt för misshandel samt barnfridsbrott. Inga uppgifter om ambulansbehov.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Västra Götaland - alla blåljus - Polisen.