Hoppa till innehåll
Hem » 29 september 07:31, Sammanfattning natt, Dalarnas län

29 september 07:31, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Rattfylleri, Borlänge kl. 22.10

En bilist, en kvinna i 20-årsåldern, är misstänkt för att ha kört bil i påverkat tillstånd i centrum. Hon är misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Stöld/inbrott, Orsa kl. 22.14

En eller flera personer har krossat en ruta till en restaurang för att därefter ta sig in i restaurangen. Man har stulit i vart fall alkohol från platsen. Polisen skriver anmälan om stöld genom inbrott. Det var ingen misstänkt person kvar på platsen när polisen kom dit.

Stöld, Avesta kl.22.43

En man i 30-årsålden är misstänkt för att ha stulit en cykel vid järnvägsstationen i Avesta. Han ringer själv till polisen och säger att han är vilse, han har somnat på tåget och är nu ute och cyklar vid Brovallen. Det visar sig att han har stulit den cykel som han cyklar på och den tas i beslag och mannen blir misstänkt för stöld.

Trafikolycka, smitning från, Mora, kl. 02.41

En bilist har kört av vägen och voltat i Våmhus. I samband med det har ett staket körts ner. Bilisten har lämnat platsen innan polis kommer dit. Polisen har sökt i området efter bilisten utan att hitta någon. Man skriver en anmälan om smitning från trafikolycksplats.

Utöver detta har vi bland annat hanterat 3 viltolyckor utan personskada, omhändertagit 1 person enligt LOB och hanterat 1 ärende gällande psykisk ohälsa.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.