Hoppa till innehåll
Hem » 13 april 07:25, Sammanfattning natt, Dalarnas län

13 april 07:25, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Stöld, Borlänge kl. 22.28

Två kvinnor i 35-årsåldern är misstänkta för att ha stulit en annan kvinnas väskor. Kvinnorna åkte därefter iväg í en bil som en patrull stoppade. Kvinnorna blir misstänkta för grov stöld och en av dem blir dessutom misstänkt för grovt brott mot knivlagen. Ingen av de båda misstänkta är frihetsberövade.

Misshandel, Borlänge kl. 22.52

En man 30-årsåldern är misstänkt för misshandel mot en kvinna i 35-årsåldern. Brottet har skett i kvinnans bostad. De båda känner varandra sedan tidigare men brottet är inte våld i nära relation. Det finns inga uppgifter om att kvinnan har uppsökt akutsjukvård med anledning av denna händelse.

Stöld, Mora kl. 05.45

En eller flera okända personer har stulit koppar från en fastighet i Stormyren. Anmälaren såg två bilar som lämnade platsen. Polisen har varit på plats i området och sökt efter de misstänkta utan att hitta någon. De har genomfört en brottsplatsundersökning och skriver en anmälan om stöld.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat sex personer eller fordon, hanterat ett trafikbrott, hanterat två ärenden gällande psykisk ohälsa samt hanterat två viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.