Hoppa till innehåll
Hem » 23 oktober 07:04, Sammanfattning natt, Dalarnas län

23 oktober 07:04, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Stöld, Falun kl. 22.41

En man i 35-årsåldern är misstänkt för att ha stulit en cykel vid järnvägsstationen. Ett vittne pekar på den misstänkta när patrull kommer till plats och han blir identifierad och misstänkt för stöld. Patrullen tar cykeln i beslag för att klargöra vem som äger cykeln.

Stöld/inbrott, Borlänge kl. 01.48

En eller flera personer har slagit sönder en ruta till en skola i centrum för att därefter ta sig in i lokalen. Polisen har varit på plats för att söka efter misstänkta utan att hitta någon. Patrullen skriver anmälan om stöld genom inbrott utan misstänkt. Det är oklart vad som har blivit stulet.

Stöld/inbrott, Falun kl. 03.16

En eller flera personer har slagit sönder en ruta till en skola i Haraldsbo. Personen eller personerna har tagit sig in i en kiosk i skolan och stulit varor. Inledningsvis fick en hundpatrull upp spår från platsen men hunden tappade spåret och i nuläget finns det ingen misstänkt. Polisen skriver anmälan om stöld genom inbrott.

Utöver detta har vi kontrollerat 10 personer eller fordon, genomfört två trafikkontroller, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat fem viltolyckor utan personskada.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.