Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 2022-08-30 07:26:26 30 augusti 07:03, Sammanfattning natt, Örebro län

Uppdaterad 2022-08-30 07:26:26 30 augusti 07:03, Sammanfattning natt, Örebro län

Misshandel, Karlskoga kl. 22.36

En man har blivit misshandlad utomhus av en annan man i Skrantahöjden. De båda personerna känner varandra men det är oklart varför den ena mannen, som är i 35-årsåldern, har blivit utsatt för brott. Mannen blir förd av polispatrullen till sjukhus med skador i bland annat ansiktet. Polisen skriver en anmälan om misshandel. Det finns ingen frihetsberövad i detta ärende.

Misshandel, Örebro kl. 23.29

En man har blivit misshandlad av en annan man, utomhus, i Varberga. Polisen har varit på plats och man har pratat med den misshandlade mannen som är i 20-årsåldern. Man har också kontrollerat några personer men det är oklart om någon av dem är misstänkt. Polisen skriver anmälan om misshandel, den utsatta mannen ska inte ha behövt uppsöka akutsjukvård.

Stöld, Glanshammar kl. 00.24

En okänd person har stulit en parkerad bil. Man har lämnat kvar en cykel på platsen. Polisen har varit på plats och pratat med bilägaren och man har även tagit cykeln i beslag. Det blir en anmälan om tillgrepp av fortskaffningsmedel utan misstänkt person. Senare på morgonen, strax före klockan 06, ringer en person och säger att han ser en bil parkerad, i Lillån, som han tror är stulen. Det sitter en man i bilen. Polisen har varit på plats och det är den tidigare stulna bilen. Mannen i bilen blir gripen och man ska hålla förhör med honom. Han är i 40-årsåldern.

Misshandel, Örebro kl. 00.31

En man är misstänkt för misshandel mot sin fru och ett av deras gemensamma barn. Mannen, som är i 30-årsåldern, är gripen och efter förhör anhållen som misstänkt för misshandel och barnfridsbrott. Kvinnan och barnet är undersökta av ambulanspersonal men det finns ingen information om att någon av dem ska ha behövt åka med ambulansen för vård.

Utöver detta har vi bland annat hanterat tre viltolyckor utan personskada, vi har omhändertagit två personer enligt LOB och vi har även hanterat två trafikbrott.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Örebro län.