Hoppa till innehåll
Hem » 14 augusti 06:56, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

14 augusti 06:56, Sammanfattning kväll och natt, Hallands län

Kl 17.20 Halmstad, brand
Räddningstjänst, ambulans och polis larmas till en villabrand vid Stenfalksvägen i Fyllinge. När man anländer är det en fullt utvecklad brand med stor spridningsrisk till närliggande villor, mycket folk på platsen. Polisen får på uppdrag av räddningstjänsten utrymma och spärra av ett riskområde kring brandplatsen. Räddningstjänsten får dock snart branden under kontroll som då begränsas till en fastighet. Helikopter finns på plats för att ta översiktsbilder. Inga kända personskador. Det framkommer att branden troligen uppkommit då ägaren av fastigheten rengjort en grill. Polisen upprättar anmälan om allmänfarlig vårdslöshet.  

Kl 00.38 Varberg, Försök till grov misshandel, drograttfylleri samt olovlig körning
En polispatrull försöker stoppa en personbil vid Tångkörarevägen. Polispatrullen upplever då att bilen fullt medvetet försöker köra på polisfordonet. Polisen lyckas dock stoppa den misstänkta bilen utan att någon blir skadad. I bilen finns fyra personer. Föraren, en kvinna född-04 grips misstänkt för ovan brott. Ytterligare en man i bilen blir föremål för misstanke om narkotikabrott, medtogs för provtagning.  

Kl 02.22 Varberg, brand i kolonistuga
Larm om fullt utvecklad brand i en kolonistuga vid Håsten. Räddningstjänst och polis larmas till platsen. Då det inte gick att fastställa brandorsaken upprättas anmälan om mordbrand. Platen avspärrad. Teknisk undersökning kommer att genomföras. Inga kända personskador. 

Kl 06.55 Halmstad, butiksrån
Polis larmas till en jourbutik vid Karl XI väg med anledning av att det just genomfört ett rån mot butiken. En ensam maskerad gärningsman har ca 15 minuter före larmet hotat med kniv och tillgripit tobaksvaror. Inga fysiska personskador. Polis åker till platsen. Ingen gripen i nuläget. 

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Halland. Alla olyckor och brott.