Hoppa till innehåll
Hem » 04 augusti 07:51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

04 augusti 07:51, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 50-tal ärenden som rör Jönköpings län. Ingen person har gripits. Fyra personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning och två personer har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

Polisen har arbetat med psykisk ohälsa, fylleri, viltolyckor utan personskador (rådjur) samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

* När det gäller den försvunne mannen i Gislaved, se separat händelsenotis. 

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Jönköpings län.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.