Hoppa till innehåll
Hem » 04 augusti 07:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

04 augusti 07:51, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisens regionledningscentral har under natten hanterat ett 100-tal ärenden som rör Östergötlands län. Ingen person har gripits. Fem personer har omhändertagits för berusning/ordningsstörning. Ingen person har fått följa med för provtagning på grund av misstänkt drogpåverkan.

22:06 Polis larmades till området Nyhem i Finspång med anledning av att inringare hört höga smällar. När polis anlänt till platsen kollades området av och inga tecken på brott identifierades. 

02:39 Polis larmades till Stratomtavägen i Linköping med anledning av att en bil börjat brinna under färd. När polis anlänt till platsen visade det sig att branden orsakats av ett elfel. Det finns ingen misstanke om brott och ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, fylleri, viltolyckor utan personskador samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Dela gärna detta inlägg:
Blåljus Östergötland. Polis och SOS.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.