Hoppa till innehåll
Hem » Uppdaterad 06 december 09:45: 06 december 08:03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Uppdaterad 06 december 09:45: 06 december 08:03, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Under natten mot söndagen har polisens regionledningscentral hanterat 61 ärenden som rör Jönköpings län. En man har gripits för stöld alternativt häleri, se nedan. Fyra personer har omhändertagits för fylleri eller påverkan av narkotika.

02:01 En polispatrull genomförde ett rutinstopp på ett en större skåpbil på Nissastigen i Smålandsstenar. I bilen anträffades surfbrädor, fiskeutrustning och cyklar. Dessa föremål kunde härledas till en stöld som hade inträffat i polisregion Väst. Föraren, en man i 30-årsåldern som var ensam i bilen, greps misstänkt för stöld alternativt häleri. Skåpbilen togs i beslag.

03:08 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till en villa utanför Vrigstad i Värnamo kommun med anledning av en brand i en villa. Boende i villan släckte själva branden. En person ska ha fått en skada på en hand och andats in rök. Det är för polisen inte känt om någon person fördes till sjukhus, då polisen själva inte var på plats på grund av andra prioriterade ärenden. Polisen kommer att åka till brandplatsen under morgonen för att tillsammans med räddningstjänsten utreda vad som har orsakat branden.  

09:40 Under morgonen har polisen varit på plats och kommit fram till att inget brott misstänks i samband med branden.
 

03:12 SOS larmade räddningstjänst, ambulans och polis till ett flerfamiljshus på Rörtorpsgatan i Värnamo. Det brann i en lägenhet. Polisen assisterade räddningstjänsten genom att evakuera fastigheten. En man i 50-årsåldern anträffades i lägenheten där det brann. Mannens liv gick inte att rädda och han avled. Anhöriga till mannen har underrättats. En anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Lägenheten där det har börjat brinna har spärrats av för teknisk undersökning.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Jönköpings län.