Hoppa till innehåll
Hem » 27 juli 07:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

27 juli 07:52, Sammanfattning natt, Östergötlands län

Polisen i Östergötland har hanterat ett 60-tal ärenden mellan kl 22 och 07. Händeler i urval:

23.24 Polisen fick samtal om att någon sladdade runt med en A-traktor på en gräsmatta vid Fågelsta skola, Motala kommun. Detta var pågående. Polisen kom dit och fick tag i föraren, en kille i 15-årsåldern. Han fick en ordningsbot för att ha haft för många passagerare i fordonet, och polisen skriver en anmälan om åverkan på gräsmattan.

23.47 SOS larmade om en påkörd person i Tryserums-trakten, Valdemarsviks kommun. En person skulle ha blivit påkörd av en förare på crossmotorcykel. Polis och ambulans kom dit. Någon förare kunde inte hittas. Det var en kvinna i 55-årsåldern som hade blivit påkörd. Ambulanspersonal undersökte henne, men det är okänt för polisens presstjänst om hon fördes till sjukhus eller ej. Polisen skrev en anmälan om vårdslöshet i trafik.

00.43 Det kom larm om en brinnande bil på Herstabergsvägen i Norrköping. Räddningstjänsten hanterade branden. Bilen blev totalförstörd. Polisen misstänker att branden var anlagd och skriver en anmälan om skadegörelse genom brand. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Östergötland. Polis och SOS.