Hoppa till innehåll
Hem » 24 juli 12:30, Stöld, Borlänge

24 juli 12:30, Stöld, Borlänge

Målsägaren befann sig utomhus i korsningen Vasagatan/Hagavägen tillsammans med sin man då hon uppfattade att en fågel bajsade på henne. I samband med detta kom det fram en man som hade någon form av maskering, kan ha varit andningsskydd, för ansiktet för att ”hjälpa” henne. Han hade en vattenflaska och ”skrubbade bort” bajset.

Därefter lämnade mannen platsen. Klockan var vid den aktuella händelsen mellan kl 10 och 10:30. Det var dock först vid 11-tiden som målsägaren upptäckte att hon blivit av med sin halskedja av guld. Värdet uppskattas var ca 5000kr. Enligt målsägaren måste mannen ha stulit halskedjan då han låtsades hjälpa henne att ”skrubba bort” fågelbajset.

Brottsrubriceringen är grov stöld.

Den som tror sig ha sett eller veta något angående brottet ombeds kontakta polisen via 114 14 och hänvisa till grov stöld i Borlänge med diarienummer K845221-22 så kommer uppgifterna att tas omhand.

Signalementsuppgifter kommer inte att lämnas ut eftersom det skulle kunna ifrågasättas om framtida vittnesuppgifter är egenupplevda eller att man har färgats av uppgifter i media.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Dalarna.