Hoppa till innehåll
Hem » 08 juli 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

08 juli 08:05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

God morgon! Dagens presstalesperson är Dennis Johansson Strömberg. Till kvällen kommer Åsa Willsund.

Polisen i Södermanland har hanterat cirka 50 ärenden mellan klockan 22 och 07. Här kommer ett urval av nattens händelser:

23:23 Polisen larmades till Sturegatan i Eskilstuna med anledning av en brand. Det var en soptunna som brann. Händelsen rubriceras som skadegörelse genom brand, ingen person ska ha skadats fysiskt.

02:43 Polisen larmades till en adress i östra Eskilstuna med anledning av ett larm om brand. Det rörde sig om ett rökfyllt trapphus, det ska ha brunnit i källaren. Ingen person ska ha skadats i samband med händelsen. Det finns ingen naturlig förklaring till brandorsaken och polisen har inlett en förundersökning gällande mordbrand. Brandplatsen spärrades av, en brottsplatsundersökning ska genomföras.

05:52 Polisen fick vetskap om ett rån som hade inträffat ungefär 15 minuter tidigare i Åkers styckebruk, Strängnäs. En kille i 15-årsåldern befann sig utomhus när två maskerade personer kom fram till honom och rånade honom. Gärningspersonerna ska haft ett tillhygge med sig i samband med rånet. Killen har blivit av med sin telefon, han ska inte ha fått fysiska skador i samband med händelsen. En förundersökning gällande rån har inletts, det finns ingen misstänkt.

Polispatrullerna har också hanterat rutinärenden exempelvis viltolyckor och trafikkontroller.

Dela gärna detta inlägg:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Blåljus Södermanland